Tegnap két órakor volt négy hónapja, hogy lezártam édesanyám szemeit. Elrohant az idő mégis csiga lassúsággal vánszorog, ha arra gondolok, hogy mennyire nem megy semmi.Képtelen vagyok a tartós, kitartó figyelemre, állandóan elkalandozom és a múltban járok. Azon gondolkodom, hogy mit kellett volna másként csinálnom, mi az amit elrontottam. A választ nem tudom, de a kérdés mardos belülről. Talán egyszer eljön az idő, amikor nyugodtabban tudok az eseményekre gondolni és elfogadni azt, amin már soha senki nem tud változtatni.

Szeretlek Édesanyám! Nagyon szeretlek!

Szerző: deprimadonna  2010.05.14. 07:14 2 komment

Címkék: halăˇl ă©desanyăˇm gyăˇsz

A bejegyzés trackback címe:

https://deprimadonna.blog.hu/api/trackback/id/tr592175888

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Taxina 2010.05.14. 16:16:02

Sírj, üvölts, ordíts, amit csak akarsz. A múltba meredned csak annyiban szabad, amennyiben előre visz, amennyiben olyat találsz, amiből tanulhatsz valamit. Ő is azt szeretné, hogy haladj tovább, erős, elégedett és boldog légy. Az írásaid alapján tartok tőle, hogy nem biztos, hogy Neked eljön az idő, amikor nyugodtabban tudsz majd az eseményekre gondolni (mint ahogy nekem se jött el, pedig már 15 éve). Most még a fájdalom az úr, aztán erőt fogsz belőle kovácsolni, hogy szeretted és Ő is szeretett Téged. Ő pedig a csillagokból drukkol majd Neked, mindig Veled lesz.

DeprimaDonna 2010.05.14. 18:01:11

Köszönöm Taxina, szívből köszönöm!
süti beállítások módosítása