Elmúlt megint egy hónap és semmivel nem vagyok előbbre. Egész egyszerűen valahogy másként telik nálam az idő az utóbbi időben.Feltehetően ez annak köszönhető, hogy olyan vagyok mint egy lassított felvétel: nehezen jutnak eszembe dolgok, lassan mennek még a rutin jellegű feladatok is.Nos, elkészült egy sablonféleség (persze hibákkal együtt, de a grafikai feladatokhoz hozzá sem kezdek :) ), mindenesetre sikerült magyar nyelvre átültetni, a külcsínen egy kicsit módosítani. És bár nem üti meg a szükséges mércét, ennél maradok - így irni is lesz már talán időm és erőm.

Mielőtt elfelejtem, feljegyzem: új (tényleg az, mert még nem szedtem) gyógyszert kaptam: Risperdalt. 2 azaz 2 napig segített. Remélem nem sokáig próbálkozunk vele, mert az antipszichotikumoktól rettenetesen meg lehet hízni, még akkor is, ha nem eszik az ember. (Ez viszont nagyon fontos kérdés, mert egyetlen forintom sincs új ruhára, ha éppen meghíznék.) Így most piszok egészséges napokat élek! :)
Próbálok minden felesleges zsírtól (egyben kellemetlen látványtól) megszabadulni, ezért gyümölcs napokat tartok. A maival kezdődött a második hét. Ez annyit jelent, hogy semmi mást nem eszem csak őszibarackot, megiszom 2-3 liter vizet mellé. Remélem beválik...

Szerző: deprimadonna  2009.09.05. 20:14 Szólj hozzá!

Címkék: sablon gyăłgyszer hă­zăˇs

A bejegyzés trackback címe:

https://deprimadonna.blog.hu/api/trackback/id/tr142175766

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása